Hoofdcontent

Promotiecampagne Doe Mee in Utrecht

Activiteitengidsen in zeven wijken
Goed nieuws! We zijn van start met een promotiecampagne voor Doe Mee. Deze houdt in dat er activiteitengidsen op de planning staan voor zeven Utrechtse wijken. Deze gidsen zullen een overzicht bevatten van alle vrijetijdsactiviteiten voor de leeftijdscategorie van 0 tot 18 jaar. Bij de dokter, op de club en op school: vanaf april 2024 liggen de gidsen overal voor het grijpen. Lees hieronder verder hoe jij als aanbieder onderdeel kan zijn van deze promotiecampagne.

Doe Mee in Utrecht zorgt ervoor dat iedereen kan kennismaken met een zo breed mogelijk vrijetijdsaanbod bij hen in de buurt. Op het platform zijn al meer dan 750 aanbieders te vinden met een gevarieerd aanbod aan activiteiten: van atletiek tot zwemmen en van bingo tot pianoles. Voor alle aanbieders biedt deze website en de activiteitengids voor de leeftijdscategorie 0-18 jaar een mooie manier om zichzelf in de picture te zetten. In Noordwest verschenen eerder al twee succesvolle activiteitengidsen. Meer dan 2.000 deelnemers schreven zich vervolgens in voor allerlei activiteiten! Daarom wordt nu ook het vrijetijdsaanbod in de andere wijken gebundeld in een activiteitengids. Ben jij aanbieder? Lees dan verder hoe jouw aanbod ook opgenomen kan worden in deze gids.

 

De activiteitengidsen in Noordwest hebben geleid tot een verdrievoudiging van het aantal inschrijvingen!

Meedoen als aanbieder is simpel!

Ga naar inloggen, voeg eenvoudig je activiteit(en) toe in de periode vanaf april 2024 en zet vinkje bij 'Promotiecampagne Doe Mee in Utrecht'.

Begin februari 2024 gaan wij aan de slag met het ingevoerde aanbod. Hiermee wordt een kleurrijk boekje gemaakt met hierin alle activiteiten. Deze boekjes worden vervolgens eind maart uitgedeeld op de basisscholen en verspreid op strategische plekken in de wijk. Aanmeldingen verlopen via de website en aanbieders ontvangen van elke aanmelding een mail. Als aanbieder weet je dus precies welke deelnemers jij kan verwachten bij jouw activiteit(en). Zorg er alleen wel voor dat jouw aanbod door de deadline van 26 januari 2024 op de website staat.

 

Wil jij ook met jouw aanbod in de activiteitengids?
Zorg ervoor dat jouw aanbod door de deadline van 26 januari 2024 op de website staat!

 
Meer weten?
Download hier PDF bestand met alle informatie en stappenplan voor aanbieders en bekijk onderstaand promofilmpje.

 

 

Download informatie voor aanbieders

Enkele spelregels en tips

  • De activiteitengidsen vermelden vooralsnog alleen activiteiten voor 0-18 jaar, maar de website toont aanbod voor alle leeftijdsgroepen. Zelfs zonder aanbod voor onder de 18 jaar is het waardevol om activiteiten toe te voegen op de Doe Mee website.
  • De activiteitengids wordt in april 2024 uitgebracht in wijken (1) Zuid, (2) Oost, Noordoost en Binnenstad, (3) Vleuten - De Meern, Zuidwest, (5) Leidsche Rijn, (6) Overvecht en (7) West. Noordwest had al een gids in 2023.
  • Voor de wijken Oost, Noordoost en Binnenstad wordt een activiteitengids gemaakt voor de leeftijdsgroep 18 jaar en ouder. Reden is dat veel aanbieders al erg veel jeugdleden hebben en soms ook wachtlijsten en de jongeren in deze wijken hun weg naar het aanbod reeds goed weten te vinden. Daarentegen is er een overvloed aan activiteiten voor volwassenen en senioren.
  • Ervaring leert: gratis activiteiten of gratis proefles krijgen meer inschrijvingen.
  • Geef aan als de U-Pas ook ingezet kan worden als betaling van de activiteit.

Bekijk hier alle spelregels en tips.

NIEUW - Filters voor aangepast aanbod

 

Aanbieders en inwoners kunnen nu ook gebruikmaken van de nieuwe filters voor aangepast aanbod. Hierdoor is het platform nog inclusiever geworden! Zo kan er onder meer gekozen worden voor auditieve en visuele beperking, autisme spectrum stoornis, niet aangeboren hersenletsel en rolstoel.

 

Hulp of advies nodig?

Als je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het toevoegen van jouw aanbod, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Stuur een e-mail naar info@in-utrecht.nl of bel/WhatsApp met een van de personen hieronder vermeld. Ze zijn er om je te helpen en denken graag met je mee!

 

  • Ana-Marije Tolov | (06) 16 06 54 21 
  • Carla van de Rijt | (06) 55 89 28 83
  • Rachella Bridgewater | (06) 34 56 59 51
  • Sylke Haverkorn | (06) 54 68 58 19
  • Yvonne Mureau | (06) 23 63 29 55