Hoofdcontent

Sportdag Nieuw Overvecht

Leef je uit op zaterdag 1 juni!

Op zaterdag 1 juni zetten diverse (sport)aanbieders op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht hun deuren open om iedereen te laten kennismaken met hun aanbod. Er is die dag - en de hele maand daaropvolgend - van alles te doen. 

 

Zo ligt er zomerijs in de Vechtsebanen: speciaal voor de fanatieke schaatsers. Altijd al eens een martial arts willen proberen? Kom dan eens langs bij Bourdif Gym, Colosseum Gym, Duncan’s Training Center, Nul30 Gym en Natural Strength die allemaal gratis proeftraining aanbieden. Liever een andere sport? Wat dacht je van de Amerikaanse sporten lacrosse bij de Domstad Devils of ijshockey bij de Utrecht Dragons.

Naast sport zijn er ook een aantal andere vrijetijdsactiviteiten waar je welkom bent om een kijkje te komen. Zoals de tuindersvereniging Ons Genot, De Ontdekhal die speciaal geopend is en ook bij de Utrechtse Rashondenvereniging kan je langskomen (met/zonder (ras)hond).

 

Sport op en rond Nieuw Overvecht is dus enorm gevarieerd. Dit kan je allemaal ontdekken in de maand juni. Lukt het niet om op 1 juni te komen? Er is ook aanbod in de rest van de maand juni. Kom dus op 1 juni naar bedrijventerrein Nieuw Overvecht kijken wat er allemaal te doen is en doe mee!

 

GOED TE WETEN 
Iedereen die meedoet maakt kans op kaartjes voor een wedstrijd van FC Utrecht!