Hoofdcontent

Zomer in Utrecht

Bekijk kalender met zomerse activiteiten!

🌞 Zomer in Utrecht

De zomer is eindelijk hier en dat betekent dat het tijd is om te genieten van al het leuks dat Utrecht te bieden heeft! Ben jij thuis in de zomervakantie tussen 8 juli en 20 augustus? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want er is van alles te beleven. Kom jij ook meedoen?

 

Hier zijn alle activiteiten te vinden die in de zomervakantie plaatsvinden. Je kan zelfs zoeken op bijvoorbeeld wijk of leeftijd.


Volg bijvoorbeeld een bootcamples of kookworkshop, leef je uit bij de Summergames bij de Haarrijnseplas, geef je op voor de Zomer Express of doe mee bij het Zomer Op Dreef programma. Dit is slechts een greep van de mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils!

 

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de activiteiten in jouw wijk?
Word dan lid van onderstaande WhatsApp groepen en ontvang regelmatig updates. 

Heb jij ook zomers aanbod?

Ben jij een aanbieder en organiseer je deze zomervakantie tussen 8 juli en 20 augustus een leuke activiteit? Voeg deze dan toe aan onze kalender. Ga hiervoor naar inloggen  (of registreer voor nieuw account), kies de doelgroep, voeg jouw activiteit(en) met een mooie foto toe, geef locatie, datum en tijd op en !belangrijk! zet vinkje bij ‘Zomer in Utrecht’. Bij elke aanmelding ontvang je indien gewenst een melding per mail.

Zie ook uitgebreide handleiding.

 

Nog vragen?
Neem dan contact op met Kathelyn Spanjers via k.spanjers@zimihc.nl of (06) 46 66 27 16.