Hoofdcontent

Zomer in Utrecht

Bekijk kalender met zomerse activiteiten!

🌞 Zomer in Utrecht

De zomer is (bijna) hier en dat betekent dat het tijd is om te genieten van allerlei leuke vrijetijdsactiviteiten in Utrecht! Ben jij thuis in de zomervakantie tussen 12 juli en 25 augustus? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want er is van alles te beleven. Kom jij ook meedoen?

 

Hier zijn alle activiteiten te vinden die in de zomervakantie plaatsvinden. Je kan zelfs zoeken op bijvoorbeeld wijk of leeftijd.

 

Begin je zomervakantie goed en kom kamperen op een van de buurtcampings bij jou in de wijk. Of laat je hersens kraken bij de schaaksimultaan Beat de Masters, leer skateboarden tijdens de Skateweek,geef je op voor het Zomerdagkamp Programmeren, geniet van de Zomer Express en Zomer op Dreef of kom tot rust in Tai Chi Centrum Oost.
Dit is slechts een greep van de mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils!

 

BEKIJK AGENDA ZOMER IN UTRECHT

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de activiteiten in jouw wijk?
Word dan lid van onderstaande WhatsApp groepen en ontvang regelmatig updates. 

Heb jij ook zomers aanbod?

Ben jij een aanbieder en organiseer je deze zomervakantie tussen 12 juli en 25 augustus een leuke vrijetijdsactiviteit? Voeg deze dan toe aan onze kalender. Ga hiervoor naar inloggen  (of registreer voor nieuw account), kies de doelgroep, voeg jouw activiteit(en) met een mooie foto toe, geef locatie, datum en tijd op . Let op: het hierbij belangrijk dat je vinkje zet bij "wij organiseren.... datums". Voeg dan met plusje datum en tijd toe.

 

Zie ook uitgebreide handleiding.

 

Nog vragen?
Neem dan contact op met Kathelyn Spanjers via k.spanjers@zimihc.nl of (06) 46 66 27 16.