Hoofdcontent

Promoboekje Doe Mee in Noordwest

Activiteitengids voor kinderen en volwassenen

Promoboekje Doe Mee in Noordwest | editie september 2023

Wil jij weten wat er allemaal te doen is in de wijk Noordwest? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod in het promoboekje Doe Mee in Noordwest!

 

In dit boekje staan activiteiten voor jeugd en volwassenen. Meer dan 170 pagina's met divers aanbod van atletiek tot peutergym en van accordeon les tot workshop tekenen. Er is voor ieder wat wils!

 

Je kunt de promoboekjes ophalen bij de basisscholen in Noordwest en op verschillende locaties in de wijk, waaronder de bibliotheek, het wijkcentrum en het buurthuis. Kom gerust langs en haal jouw exemplaar op, of bekijk de online bladerbare edities van dit promoboekje via de onderstaande links.

Direct een activiteit boeken?

 

Bekijk hier het online activiteitenoverzicht

Online bladeredities promoboekje Doe Mee in Noordwest

 

 

Informatie voor aanbieders

Ben jij een aanbieder en organiseer jij ook activiteiten in (of nabij) de wijk Noordwest? Voeg dan jouw aanbod alsnog toe aan het online activiteitenoverzicht. Ga hiervoor naar inloggen, kies voor toevoegen activiteit, kies doelgroep, voeg locatie, titel en pakkende omschrijving toe en foto toe, voeg datums toe en vink aan “promoboekje Doe Mee in Noordwest”. 
Heb je meerdere activiteiten en/of doelgroepen? Voeg deze dan allemaal toe. 
Voor de doelgroepen vanaf 18 jaar is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie reguliere activiteiten. Je hoeft dan geen specifieke datum op te geven, maar vult hier in op welke vaste wekelijkse momenten het aanbod plaatsvindt.
Staat jouw aanbod erop? Dan krijg je van elke nieuwe aanmelding direct bericht. Deze mail wordt gestuurd naar de contactpersoon van de activiteit.