Hoofdcontent

Stichting Gezond en Natuur Wandelen

Ga op pad met buurtgenoten!

Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen. Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Utrecht,waar de natuur zich juist nú van haar mooiste kant laat zien.

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook. Wie aanhaakt beleeft de natuur met andere ogen. Juist doordat je met een groep bent, zie je meer. En na afloop kan je jouw belevenissen delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

 

“Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.” – Wandelbegeleider Stichting Gezond Natuur Wandelen

Enthousiaste wandelgroep in Utrecht
Op tal van plaatsen in Nederland, kan je meewandelen in een rustig tempo. Ook in Utrecht, waar bewoners samen op pad gaan om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Zoals bijvoorbeeld elke woensdagochtend Oud-Amelisweerd kan je gratis meewandelen en aanmelden is niet nodig.  Bekijk hier het overzicht van onze wandelingen op de Doe Mee website of klik hier voor de website van 

 

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Utrecht worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en Brentano’s Steun des Ouderdoms.