Hoofdcontent

Inviplay lanceert app

Vind ook jouw sportgroen en huur een locatie!

Inviplay heeft een gloednieuwe app gelanceerd waardoor het ineens heel makkelijk is om een zelf een sportgroepje te vormen, activiteiten te organiseren en een sportlocatie te huren.

Oplossing voor de moderne sporter

Steeds meer mensen willen sporten op hun eigen moment, met vrienden en buurtgenoten, op een zelfgekozen plek. Maar voor sporten zoals zaalvoetbal, basketbal en tennis is het vaak lastig om genoeg spelers of een beschikbare sportlocatie te vinden. Dit is precies wat Inviplay oplost: door aan te geven welke sport je wilt doen, worden stadsgenoten uitgenodigd om mee te doen. Zo ontstaat er een groep waardoor je wekelijks genoeg spelers hebt, waarbij je via Inviplay direct een sportlocatie kunt huren en de kosten kunt delen.

Inviplay is er voor elke sport, maar Inviplay bepaald niet welke sportactiviteiten er zijn. Iedereen kan zelf een sportactiviteit voorstellen waarna die sport zichtbaar is in de app. Bovendien kan Inviplay gebruikt worden voor iedereen die bijvoorbeeld spontaan een tennis- of squashbaan wil huren.

 

Met de app is het aan sporters om zelf initiatief te nemen. Of je nu wilt beachvolleyballen, basketballen, zaalvoetballen, boulderen, fietsen, tennissen en ga zo maar door: stel zelf iets voor, kies een locatie en sporten maar!

Zie inviplay.nl

Ontdek de mogelijkheden van Inviplay

Download de App via  Inviplay.nl