Hoofdcontent

Doe Mee in Utrecht van start

Vind ook een toffe activiteit!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en woon je in de wijk Noordwest? Tot aan de zomervakantie kan je meedoen aan heel veel verschillende sport- en cultuuractiviteiten.

 

Voor de voorjaarsvakantie is op alle basisscholen in de wijk Noordwest het boekje 'Doe Mee in Utrecht' uitgedeeld. In dit boekje staan meer dan 50 sportieve en culturele activiteiten die tussen maart en juli speciaal voor kinderen uit de wijk Noordwest (en directe omgeving) worden georganiseerd. Van atletiek tot voetbal, van Afrikaanse percussie tot peuterdans en van gitaar- tot tekenles; er is voor ieder wat wils. De meeste activiteiten zijn gratis. 

 

Inschrijven gaat via In-Utrecht.nl waar ook al deze activiteiten op terug te vinden zijn.

 

Blader hieronder door het boekje of klik hier voor een online overzicht van de activiteiten en doe mee!

Over In-Utrecht.nl

In-Utrecht.nl is hét nieuwe online platform voor alle inwoners van de gemeente Utrecht om laagdrempelig kennis te maken met het plaatselijke aanbod. Van sport tot cultuur en van kunst tot wetenschap. Iedereen kan via In-Utrecht.nl allerlei activiteiten uitproberen zonder meteen lid te hoeven worden van een club of vereniging. Dit platform is een samenwerking tussen SportUtrecht, ZIMIHC, Gemeente Utrecht en Project-O. Dit platform is de opvolger van Sportstad-Utrecht.nl.

 

Vind gemakkelijk de beste activiteiten

Bezoekers van de In-Utrecht website krijgen een overzicht te zien van alle sport- en cultuuractiviteiten die organisaties aanbieden in Utrecht. Met filters kun je kijken naar het aanbod in een bepaalde wijk en zoeken op soort activiteit: van wandelen en urban sports tot theater en beeldende kunst. Of klik op de tegel "zoek op leeftijd" om gericht te zoeken naar een activiteit die passend is voor de leeftijd (peuters, basisschoolkinderen, tieners, studenten (15-30 jaar), volwassenen en senioren 60+). Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in.

 

Registreer jezelf als aanbieder

Aanbieders van sportieve en creatieve activiteiten kunnen gratis hun aanbod plaatsen op deze website. Dus ben of ken jij een leuke club, school of zelfstandige die nog niet op dit platform staat? Meld je gratis aan! Geïnteresseerden melden zich via In-Utrecht aan, kosten voor deelname kunnen via de website worden betaald via iDeal (of via een eigen systeem natuurlijk).

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op via info@in-utrecht.nl

Filmpje van Sportmix

Bekijk hieronder het filmpje van U in de Wijk over de Sportmix: een van de activiteiten waar je aan mee kan doen.