Hoofdcontent

Wie zijn wij?

DOX is hét talentontwikkelings- en productieplatform voor de grootstedelijke podiumkunst in Utrecht en ver daarbuiten. Wij ontwikkelen spraakmakende en verfrissende voorstellingen voor jong publiek met een duidelijk herkenbare boodschap. Onze producties worden opgevoerd in het theater, op scholen en op evenementen door heel Nederland. DOX is actief in sociaal-maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland.

Bij DOX staat het maken centraal samen met talentontwikkeling. De samenhangende combinatie van talentontwikkeling in de DOX Club, productie en educatie & publiekswerking, dat is DOX.

DOX is de plek voor beginnende als meer ervaren makers en jonge performers uit alle (sub)culturen.
Ze werken samen in research- en leertrajecten (DOX Club), in producties en aan educatieprojecten voor een jong publiek. Cross-overs tussen theater en dans zijn bij ons favoriet, arts als spoken word en hiphop zijn inspiratiebronnen. DOX is een samensmelting van kennis, overdracht en wederzijdse inspiratie.

Nieuwe makers en performers vinden hun weg vanuit DOX naar alle takken in de cultuursector.
Makers stromen door naar (co)producties van DOX, een residentie bij DOX of een van de vele andere theatergezelschappen. Of ze beginnen hun eigen theatergezelschap. Jonge performers stromen van DOX Club door naar the Creative Clubs, DOX (co-)producties of naar andere producties. Sommige DOX'ers stromen...

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
15 t/m 17 jaar en 18 t/m 25 jaar