Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Elk seizoen een buitenfeestje

IJsclub Siberia brengt Utrecht Overvecht samen, door (bijna) gratis sport- en spelactiviteiten te organiseren in alle seizoenen. De activiteiten van IJsclub Siberia worden georganiseerd door vrijwilligers en we werken samen met andere organisaties in Utrecht Overvecht.

Winter

In 2016 is er een gratis toegankelijke natuurijsbaan gemaakt in Park De Watertoren langs de Marnedreef in Overvecht. Wanneer het meerdere nachten achter elkaar matig tot streng heeft gevroren en er een ijsdikte is van 7 cm, kan er geschaatst worden.

Het doel van IJsclub Siberia om dan een gezellige natuurijsbaan te realiseren waar jong en oud op een veilige manier het plezier van schaatsen op natuurijs kan ervaren. Een plek waar jong en oud zich thuis kan voelen. De nostalgie van toen, maar dan gewoon om de hoek.

Lente, zomer en herfst.

In de lente en zomer is het weer skatetijd! De gezelligheid rondom de ijsbaan inspireerde ons om meer (bijna) gratis sport- en spelactiviteiten te organiseren in Overvecht. Zo kom je ons met ons pop-up concept op verschillende plekken in Overvecht tegen. Bekijk de agenda voor onze activiteiten.

Vrijwilligers en steun aan KiKa

IJsclub Siberia is een Vereniging zonder winstoogmerk. De activiteiten worden georganiseerd met behulp van...

Aanstaande activiteiten:

9 juni - 12:30 uur
5 t/m 12 jaar
31 augustus - 13:00 uur
4 t/m 11 jaar
31 oktober - 13:00 uur
4 t/m 11 jaar
Datum nog onbekend
4 t/m 12 jaar