Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Voor de yogalessen van Yoganesh hoef je geen ervaring te hebben met yoga. Je hoeft niet fit, flexibel, jong of slank te zijn. Yoganesh biedt functionele yoga en yogatherapie waarin je werkt aan een soepel en sterk lijf, een gezonde houding en rust in je hoofd. Een veilige manier van bewegen die je meer flexibiliteit, kracht en energie geeft. Je leert beter ademen, laat stress los en krijgt nieuwe energie. Je gaat makkelijker en lichter bewegen en wint aan vitaliteit en veerkracht. Én je doorbreekt op een simpele manier vastgeroeste houdingspatronen en vermindert pijnklachten.

Een 'alles-in-een' pakket: krachttraining, ontspanning, houding- en ademtherapie, massage en meditatie tegelijkertijd!

Specialismen: YogAlign, WellWoman Yoga & Yogatherapie voor vrouwen, Yin & Restorative Yoga, Somatics, Yoga voor mensen die leven met kanker en Parkinson yoga.

Om iedereen voldoende persoonlijke bewegingsruimte te geven volg je bij Yoganesh lessen in groepen van maximaal 9 deelnemers. De live online lessen op maandag en dinsdag blijven zolang daar voldoende belangstelling voor is. Dus als je liever thuis een les volgt dan kan dat nog steeds.

Aanstaande activiteiten:

Yoganesh Yoga & Yogatherapie heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!