Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Hockeyclub Rijnvliet ligt in Utrecht (Leidsche Rijn) en is gunstig gelegen naast diverse toegangswegen aan de westkant van Utrecht. Potentiële leden uit Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten en Utrecht zijn welkom bij HC Rijnvliet. HC Rijnvliet is opgericht als antwoord op de lange wachtlijsten bij andere hockeyclubs in Utrecht. Onze club heeft de beschikking over een kunstgrasveld, drie watervelden en een eigen blaashal. Hiermee kan HC Rijnvliet kinderen uit Utrecht het hele jaar laten hockeyen.

Bij HC Rijnvliet is iedereen vanaf 6 jaar welkom: benjamins, junioren, senioren, trimhockeyers en veteranen. Ook studententeams zijn meer dan welkom bij HC Rijnvliet. Met de open sfeer en committent voor kwaliteit zullen ook senioren en studenten zich thuis voelen op HC Rijnvliet.

Onze missie
HC Rijnvliet zorgt voor een sportieve hockeyervaring met ontwikkelingskansen voor alle leden in een omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte. Er is voldoende serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van ieder soort speler: talenten en recreatiespelers.
Kwalitatief goed hockeybeleid en betrokkenheid van alle leden en ouders van jeugdleden leiden tot plezier in de sport en succes in de competitie op alle niveaus.

Kernwaarden...

Aanstaande activiteiten:

17 april - 13:30 uur
8 t/m 12 jaar
24 april - 15:30 uur
6 t/m 12 jaar