Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn speeltuin Noordse Park, één van de beheerde samenspeeltuinen van Utrecht en een groen pareltje aan de Vecht. We zijn een speeltuin waar iedereen welkom is en je heerlijk buiten kan spelen in onze grote groene speeltuin. We hebben moestuinen, siertuinen en genoeg plekjes waar kinderen in de natuur kunnen ravotten en ontdekken. Ook hebben we een spetterbadje dat in de zomer vol met water zit voor extra spetterplezier (en sinds dit jaar is het spetterbad een heus ijsbaantje in de winter, mits het vriest natuurlijk).

Onze knusse binnenruimte is altijd open om lekker binnen te spelen of boekjes te lezen en te knutselen en je kan er goede koffie halen of één van onze gezonde en zelfgemaakte baksels proeven, of een zelfgemaakte soep of een (krokodillen)tosti bestellen.

Maar wat onze speeltuin misschien nog wel extra fijn en gezellig maakt is dat we een heel fijn team hebben van vrijwilligers en (mee)makers, met hart voor de speeltuin die zorgen voor de knusse en gezellige sfeer. We zorgen er met elkaar voor dat de speeltuin een plek is waar jong en oud zich thuis en veilig voelt en waar iedereen welkom is.

Daarnaast hebben we ook nog eens heel veel...

Aanstaande activiteiten:

3 mei - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar
10 mei - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar
17 mei - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar
24 mei - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar
31 mei - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar
7 juni - 14:30 uur
4 t/m 12 jaar