Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Yoga is voor iedereen. Ongeacht religie, cultuur of overtuiging. Je hoeft er niet lenig voor te zijn of sterk. Of je nou op zoek bent naar een fysieke beoefening, naar een meer meditatieve les of juist de ultieme ontspanning kun je terecht bij Dananda.

In al onze lessen komt de yogafilosofie duidelijk naar voren. Yoga gaat namelijk over veel meer dan wat houdingen op de mat.

Over Daniëlle
Tijdens het werk als accountmanager voor zakelijke en particuliere evenementen startte mijn kennismaking met yoga. Al snel merkte ik verschil in mijn ZIJN en werd ik nieuwsgierig naar wat er nog meer achter deze yogalessen schuil ging. Inmiddels heb ik een 3-jarige yogaopleiding gevolgd en ben ik blij deze geweldige lessen door te mogen geven. Daarnaast heb ik aparte certificaten behaald voor het geven van yoga aan senioren en kinderen. In 2016 ben ik gestart met het geven van yoga en andere groepslessen.

Yoga is het leven en het leven is yoga. In het dagelijks leven worden we geconfronteerd met allerlei situaties waarin we actie kunnen ondernemen, in re-actie kunnen reageren of niks doen. Deze keuzes en het bewust zijn dat je hierin ontwikkelt neem je mee op je mat als wel...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
56 t/m 85 jaar en 86+